Тесс Холлідей — повна модель

Нещодавно стало відомо, що модельне агентство Milk Model Management підписало контракт з найповнішою моделлю в світі – 29-річною Тесс Холлідей.

Поява дівчини розміру XXL на модному небосхилі стало справжньою сенсацією.

Часто до великих за габаритами відносять дівчат, яких важко назвати повними. Однак днями на модному небосхилі засяяла зірка розміру ХХL: повна Тесс Холлідей зростом 165 сантиметрів підписала контракт із авторитетним американським агентством Milk Model Management.

У 17 років Тесс кинула школу: однокласники знущалися з неї через її повноту. Форми дівчинки стали причиною насмішок. Проте саму Холлідей її тіло повністю влаштовувало, вона вже тоді мріяла пробитися в модельний бізнес. Але агентства не хотіли з нею співпрацювати, пояснюючи, що максимум, на що вона може розраховувати, – це пара зйомок для каталогів одягу для повних.

Працюючи секретарем у стоматологічній компанії, Холлідей продовжувала розсилати фото в модельні агентства, паралельно розміщуючи свої знімки в соцмережах. Не так швидко, як хотілося, але на неї звернули увагу: днями вона підписала контракт з Milk Model Management. Вже зараз у розкладі Тесс десятки фотосесій.

У Мережі розгорнулися справжні баталії. Одні користувачі інтернету в захваті від Тесс, вони захоплюються її стилем, привабливістю і впевненістю в собі, інші ж переконані, що Холлідей – не модель, а страждаюча важкою формою ожиріння дівчина, яка не повинна нав’язувати людям своє тіло як приклад для наслідування.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment